Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/pevanha/domains/pevanha.nl/public_html/include/functies.php on line 150
PeVanHa
Nederlands  English  Deutsch 
 

Over PeVanHa

PeVanHa b.v. is de bedrijfsnaam voor een ‘tapijtfamilie’ die een gedegen reputatie in de tapijtindustrie heeft opgebouwd. De familie Van Heugten heeft met hun bedrijf door vooruitstrevende ideeën ervoor gezorgd dat men een vooraanstaande positie heeft in de Nederlandse tapijtwereld. Dit is mede gebaseerd op het feit dat men jarenlange relaties heeft opgebouwd met kwalitatief goede leveranciers. PeVanHa levert onder meer aan groothandels, kantoren, scholen en winkels. PeVanHa is een familiebedrijf. Dat houdt in dat men net dat stapje extra zet voor onze cliënten om een goede band te behouden met de cliënten.

Geschiedenis
Geschiedenis
Het vuur van twee belangrijke mensen in ons bedrijf is nog altijd aanwezig. Cor van Heugten startte het bedrijf in 1972 met een fabriek in Ierland. Daarnaast startte hij in 1980 samen met zijn oudste zoon Peter een bedrijf in Nederland. De twee generaties Van Heugten begonnen in een oud gebouw en het kantoor werd gevestigd in een caravan (!). Enkele jaren later vervoegde Cor’s tweede zoon John zich bij het bedrijf. Helaas overleed Cor van Heugten in 1988 waarbij de leiding van het bedrijf overgenomen werd door zijn twee zoons Peter en John. In 2003 vertrok John van Heugten uit het bedrijf.

Twee jaar later herhaalt de familietraditie zich. Dennis van Heugten, de oudste zoon van Peter, komt in het bedrijf. Een jaar later gevolgd door zijn broer Sven. In 2007 overleed Peter van Heugten plotseling waarbij de leiding van het bedrijf overgenomen werd door Dennis en Sven van Heugten. De twee laatstgenoemden zien het als een enorme eer dat zij het bedrijf, dat gestart werd door hun opa, kunnen voortzetten. De voortzetting gebeurt samen met de vrouw van Peter van Heugten, Jeannette van Heugten. Zij is werkzaam als algemeen directeur van PeVanHa.

© Copyright PeVanHa B.V.
Webdesign & Realisatie: Van Heugten Design & WD-MEDIA